19 Eylül 2015 Cumartesi

Ex-Girlfriend Club


Ex-Girlfriend Club

Yönetmen: Kwon Seok-Jang
Senarist: Lee Jin-Mae
Kanal: tvN
Yayın Tarihi: Mayıs- Haziran 2015
Ülke: Güney Kore
Dil: Korece

Oyuncular:
Song Ji-Hyo - Kim Soo-Jin    
Byun Yo-Han  - Bang Myeong-Soo
Lee Yoon-Ji - Jang Hwa Young
Jang Ji-Eun - Na Ji-A    
Hwa-Young -  Ra-Ra

KONUSU;

Erkekler kız arkadaşlarının eski erkek arkadaşları hakkında meraklıdırlar. Aynı şekilde kadınlar da bu konuda pek meraklıdırlar. Ne zaman bir kadın ve erkek ilişkisini bitirse kadın, erkeğin kalbinde bir yara bırakıp sonsuza kadar canının acımasını ister. Çoğu zaman ilişki sona erdikten sonra kadınlar acı çeker ve hep erkeklerin hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ettiklerini sanırlar. Peki ya erkekler gerçekten öyle mi yaparlar?
Bang Myeong Soo (Byun Yo Han) eski kız arkadaşlarıyla yaşadığı deneyimlerle ilgili internette yazdığı hikayelerle ünlü olmuş bir webtoon yazarıdır. Aslında eski ilişkileri hakkında pek üstünden değil de baya detaylı yazan biridir. Hikayesi dikkat çekip filme çevrilmek istendiğinde filmin yapımcısı olacak kişi eski sevgililerinden birisi olan film yapımcısı Kim Soo Jin (Song Ji Hyo)'den başkası değildir. Eski sevgilileri olan Jang Hwa Young (Lee Yoon Ji), Na Ji Ah (Jang Ji Eun) ve Ra Ra (Hwa Young) film çekileceğini duyunca ortaya çıkarlar. Şimdi Soo Jin'in eski erkek arkadaşının eski kız arkadaşlarıyla bir tanışma şansı vardır. Bu üç kadınla eski anılarını paylaşmak ona nasıl gelecektir?



[category Romantik, Komedi]
[tags 2015,Ex-Girlfriend Club,Song Ji-Hyo,    Byun Yo-Han,Lee Yoon-Ji,Jang Ji-Eun,Hwa Young,Kim Soo-Jin, Bang Myeong-Soo,Jang Hwa-Young, Na Ji-A,Ra-Ra]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder