16 Eylül 2015 Çarşamba

Autumn in My Heart


Autumn in My Heart/autumn tale

Adı: Gaeul Donghwa
Diğer Adları: Autumn in My Heart / A Tale of Autumn / Autumn Story / Endless Love
Türü: Dram, Romantik
Ülke; Güney Kore
Yapım Yılı: 2000
Bölüm: 16
Kanal: KBS2
Senaryo Yazarı: Oh Soo Yun
Yönetmen: Yoon Suk Ho
Vizyon Tarihi: 18 Eylül 2000

OYUNCULAR
Song Seung Hun - Yun Joon-suh
Song Hye Gyo - Yun/Choi Eun-suh
Won Bin - Han Tae-suhk
Han Na Na - Shin Yu-mi


KONUSU
Zengin bir ailede bir bebek doğarken, fakir bir ailede de başka bir bebek doğar. Yeni doğan bebekler küvezlere konuldukları zaman zengin ailenin oğlu olan ve yeni yürümeye başlamış Joon-suh fark edilmeden odaya girer ve 2 kız bebeğin isim etiketlerini kazara yer değiştirir. Böylece iki kızın yanlış aileler tarafından alınmasına neden olur. Eun-suh Joon-suh'un ebeveynleri tarafından alınırken Shin-ae fakir bir anne ve gangester bir ağabeyle eve getirilir. Kızlar 14 yıldan beri yanlış evlerde yaşamışlardır. Ve beklenmedik bir rastlantıyla kendilerini aynı okula gider bulurlar. Eun-suh and Joon-suh çok iyi arkadaştırlar ve koşulsuzca birbirlerini önemser ve severler.

Eun-suh gerçekte başka bir bebekle kazara değiştirildiğinden dolayı farklı bir ailedendir, ama hiç kimse bu gerçeği bilmiyordur ta kii Eun-suh un kaza geçirdiği güne kadar: Kanı test edilirken kan türünün erkek kardeşinden tamamen farklı olduğu keşfedilir. Eun-suh ve ailesi Shin- nin gerçek kızları olduğunu ve Eun-suh un gerçek ailesine geri dönmesi gerektiğini öğrenirler. İlk başta Joon-suh'un ailesi Eun-suh u geri göndermekte isteksizdir ama her iki aile için çok fazla acıya neden olduğun hisseden Eun-suh yapacağı doğru şeyin kanla bağlı olduğu ailesine dönmesi olduğunu anlar. Bu keşiften sonra, Joon-suh'un ailesi Amerika ya taşınır ve Eun-suh u biyolojik annesiyle geride bırakırlar. Eun-suh ve Joon-suh ayrılır ve sonunda birbirleriyle iletişimi kaybederler.

Yıllar geçer... Joon-suh şimdi başka bir kadınla nişanlı olan bir adamdır. En iyi arkadaşı Tae-suk ise bir otelde hizmetçi olarak çalışan Eun-suh ile tanışır ve ona hemen aşık olur. 10 yıl sonra, Joon-suh Kore ye geri döner ve Eun-suh u aramaya başlar. Joon-suh ve Eun-suh yeniden bir araya gelirler ve Joon-suh Eun-suh un zor zamanlar geçirdiğini görerek ona yardım eder. 10 yıldır ayrı olduktan sonra yeniden bir araya gelmeleri çocukluk anılarını canlandırır ve 14 yıldan beri kardeş olduklarına inandıktan sonra beklenmedik şekilde kısa bir süre içinde birbirlerine aşık olurlar. Bununla beraber, saf aşkları kolay olmayacaktır. Çünkü bu aşk birçok kişinin karşı olacağı bir aşktır. Çünkü Joon-suh un onu çok seven bir nişanlısı vardır ve Eun-suh un da bütün hayatıyla onu seven bir erkek arkadaşı vardır.
Ayrıca Bakınız https://filimkaresi.wordpress.com/category/dram/



[category Dram, Romantik]
[tags Autumn in My Heart,A Tale of Autumn,Autumn Story,Endless Love,Song Seung Hun,Song Hye Gyo,2000,Won Bin,Han Na Na]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder